Planlægning og regulering af sommerhusområder og Dirigentens indflydelse på generalforsamlingen.

Invitation til Seminar om Planlægning og regulering af sommerhusområder og Dirigentens indflydelse på generalforsamlingen.

 Fritidshusejernes Landsforenings medlemsudvalg inviterer til et seminar om Planlægning og regulering af sommerhusområder og Dirigentens indflydelse på generalforsamlingen.

I samarbejde med FL’s Advokat Michael Nathan og Associate Professor Michael Tophøj Sørensen, har FL sammensat et program, som henvender sig til såvel nye som erfarne bestyrelsesmedlemmer inden for sommer- og fritidshusområdet.

Seminaret afvikles d. 11. marts 2023 på Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart

På dette seminar er der plads til 20 deltagere og disse pladser tilbydes fortrinsvis til foreninger, der er medlemmer af Fritidshusejernes Landsforening. Andre grundejerforeninger i sommerhus- og fritidshusområder har mulighed for at deltage, hvis der er ledige pladser. Der kan maksimalt deltage to medlemmer fra en grundejerforening.

Prisen for deltagelse pr person er kr. 450,00 for medlemsforeninger i FL og kr. 900,00 for grundejerforeninger udenfor FL. For grundejerforeninger udenfor FL krediteres kr. 450,00 ved tegning af medlemskab senest 6 måneder efter deltagelse i et af ovennævnte seminarer.

Tilmelding sker ved brug af tilmeldingsblanketten som du finder herunder.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med seminaret rettes til formand for medlemsudvalget, Flemming Jensen, på telefonnummer 40 57 70 09 eller på til FLs sekretariat på telefonnummer 30 13 75 60.

Her kan hentes flere oplysninger samt tilmeldingsskema.